Perfect Eye by Depend....

I förra veckan fick jag hem ett mega stort paket.
När jag öppnade det så fick jag en smärre chock :O
Vill bara tacka Depend teamet för att ni är så otroligt grymma <3
 
Detta låg i det paketet.
 
Ett press utskick ifrån Depend.
Detta är ifrån deras nya serie Perfect Eye.
Jag tänkte gå igenom lite information om varje produkt.
 
Eye Brow Colour
Depend Eyebrow Colour ger en intensiv färgåtergivning på ögonbrynen som framhäver formen på ett mer markerat sätt. Ny formula med Risprotein och olja utvunnen från Ängskrasse som kortar ner behandlingstiden och ger salongsresultat. Färgningsprocessen i håret sker på ett skonsammare sätt —  resultatet är permanent och vattenfast. Håller upp till 6 veckor. Välj mellan färgerna black, brown black, dark brown och brown.
Pris: 119:-
 
Lash & Eyebrow Colour
Få fräscha ögon utan makeup med Depend Lash & Eyebrow Colour. Dina ögon är alltid naturligt markerade, direkt på morgonen, när du sportar, solar eller badar. Lash & Eyebrow Colour har en ny och revolutionerande ört- och växtbaserad formula som innehåller bl.a. rölleka, ringblomma, grönt te och blåbär. Denna unika sammansättning har skapat en produkt som är vattenfast, skonsam att använda, enkel och snabb att applicera och ger en intensiv färg som vara länge. Detta ger också ett intryck av längre fransar och mer markerade bryn. Behandlingen tar bara några minuter och resultatet varar i upp till 6 veckor. Finns i färgerna black, brown black, dark brown och brown
Pris 129:-
 
 
Eyebrow Beauty Kit
Depend Eyebrow Beauty Kit innehåller allt du behöver för att skapa de perfekta brynen. Brynskugga i två nyanser, en för färg och en för korrigering, två olika highlighters för lyft och lyster, samt vax för slutfinish och fixering. I kitet ingår också penslar och applikator. Du kan välja mellan fyra olika stenciler för att hitta din perfekta form på brynen.
Pris 329:-
 
 
Eyelash Fortifying Growth Serum
Stärkande ögonfransserum med peptider och aminosyror som verkar från grunden för att hjälpa dina fransar och bryn att växa sig längre och fylligare på bara några veckor. Serumet verkar över tidsamtidigt som det ger näring och återfuktar dina fransar.
Pris 399:-
 
 
 
Eyebrow Pomade Colour Cream
Depend Eyebrow Pomade Colour Cream är en praktisk 2-i-1 produkt där du får både färg och fixering. Applicera Eyebrow Pomade Colour Cream med Depend Eyebrow Duo Brush (säljs separat) och borsta igenom brynen för en naturlig look. Formulan fixeras och ger dina ögonbryn den perfekta formen och färgen. Finns i sex naturliga toner: Ebony, Dark Brown, Medium Brown, Soft Brown, Caramel och Taupe.
Pris 149:-
 
 
Eyebrow Pencil Slim & Thin
Skönheten ligger i detaljerna. Denna 1,5 mm penna är perfekt för precisionsarbete och har en praktisk borste i ena änden för ett jämnt färgresultat. Den tunna spetsen gör pennan idealisk för att rita in ögonbrynshår eller skapa riktigt skarpa konturer på brynet. Finns i färgerna ebony, dark brown, medium brown, soft brown, caramel och taupe.
Pris 149:-
 
 
Eyebrow Pencil Triangular
Depend Eyebrow Pencil – Triangular är en penna med specialdesignad spets och unik konsistens som ger dig möjlighet att skapa perfekta smala, eller breda, linjer, skugga större områden och därigenom definiera dina bryn. Eyebrow Pencil Triangular kommer med en ögonbrynsborste, är vattenfast och har en hållbar formula.
Pris 149:-
 
 
Eyebrow Duo Styler
Forma brynen som ett proffs med Eyebrow Duo Styler - Wax & Concealer Pencil. Denna två-i-ett produkt innehåller både en vaxpenna och en concealer. Med vaxpennan fixerar du ögonbrynen så att varje hårstrå hålls på plats och concealern hjälper till att definiera brynen och skapa en highlight-effekt.
Pris 59:-
 
 
Eyebrow Duo Brush
Depend Eyebrow Duo Brush är perfekt för applicering av ögonbrynsskuggorna i Depend Eyebrow Beauty Kit eller Depend Eyebrow Pomade Colour Cream. Använd den snedskurna penseln för att applicera färgen och den cylinderformade borsten för att borsta igenom brynen och fördela färgen för ett perfekt och jämnt resultat.
Pris 69:-
 
5-in-1 Eye Mask

Depend 5-in-1 Eye Mask är en riktig quick-fix för dig som snabbt vill få en piggare och fräschare look kring dina ögon, samtidigt som den ger långtidsverkande effekt.

5-in-1 Eye Masks unika effekter och resultat på huden är möjlig genom en mix av petider och collagen – som är hudens viktigaste protein och byggsten. Masken verkar åtstramande och reducerar eventuella rynkor samtidigt som den rengör huden, minskar synliga porer och tar bort mörka toner under ögonen. Genom tillsatsen av havsalger har masken extremt bra återfuktande egenskaper som ger din hy en ungdomligare känsla.

Pris 149:-

 
 
Facial Cleansing Kit
Depend Facial Cleansing Kit får din hy att kännas renare och jämnare samtidigt som det ger en ökad lyster. Känn skillnaden efter en riktigt effektiv rengöring. Exfoliera på djupet genom att använda borsten torr på huden eller fuktad tillsammans med din valda ansiktsrengöring. Den vibrerande rörelsen hjälper dessutom till att stimulera blodflödet i huden och ger en föryngrande effekt.
Pris 299:-
 
Eyelash Glue Natural Big Size
Depend Eyelash Glue Natural Big Size är ett snabbtorkande och transparent lim som håller dina lösögonfransar på plats från morgon till kväll. Limmet är vattenfast, kladdar inte och fäster direkt. För enklare användning är limmet vitt vid applicering och blir transparent först när det torkar. Produkten är latexfri.
Pris 69:-
 
 
Eyelashes 
Matilda
Maria
Rebecka
Intensifiera din makeup med ett par kvalitetsfransar som gör att din look håller hela dagen och kvällen. Depend Artificial Eyelashes är handgjorda av naturligt hår med en flexibelfästyta. Detta ger optimal passform, naturlig känsla och ett perfekt resultat. Välj bland en mängd olika modeller och rama in dina ögon med attityd.
Pris 69:-
 
*Pressutskick
#1 - - nicolina viklund:

Åh vad mycket fint!!! *Hjärtögon med dregelmun*

haha återkom gärna vad du tycker om Depends ögonbrynspomad! Är så sugen på den!

Svar: Håller med :D <3 Jag tycker den är mycket bättre än Anastasias Dip Brow.Den är mycket krämigare, lite svår att blända ut i början tills man får in snitsen på det. Men jag diggar den jätte mycket!
EpicMe/Camilla